Om os

Uforglemmelige fester - for dig og dine gæster...

 

Vi kender alle de fester, man mindes med smil på læber – de fester man snakker om i mange år efter. Det handler om at give eller få en oplevelse, som sætter sig fast i hukommelsen som et skønt og dejligt minde.

 

Netop de fester er vores mission.

 

Ligegyldigt hvilken anledning det er, så betyder bordopdækningen og udsmykningen meget for hele oplevelsen og det er her, vi starter.

 

Vi ved alle, at det kan være en stor opgave at holde sådan en fest, så derfor står vi klar til at gøre det hele lidt nemmere for dig, derfor har vi teamet op med Michael fra Nettofest.dk, som udlejer borde, stole mm., så vi faktisk kan stå for stort set alt til din fest, hvis du ønsker det. 

 

Vi har lagt mange timer i at finde de rigtige leverandører, for at sikre at kvaliteten er høj, men også samtidigt tilgængeligt for alle prismæssigt.

 

Jo nemmere vi kan gøre det for dig – jo nemmere har du ved at nyde forberedelserne, som ofte kan føles lidt uoverskuelige. Sammen med Michael har vi mange års erfaring og ved, hvad der skal til for at din fest bliver uforglemmelig, både for dig og dine gæster.

 

Vi elsker at forene/samle mennesker i smukke, festlige, sjove, gennemførte omgivelser og det er derfor vi siger, at vi er:


 

Den ene del af Festbordet.dk - Godt gættet, det er nemlig Anja : )