Handelsbetingelser

Lejeaftalen er først bindende når udlejer har fremsendtskriftligttilbudtil lejer og lejer har underskrevet og returneret tilbudeller har bekræftet tilbudpr. e-mail til udlejer.Udlejers fremsendelse af ordrebekræftelse er at betragte som lejeaftale. Og nærværende Leje-og Leveringsbetingelserer herefter gældende. Senere ændringer af lejeaftalen skal fremgå skriftligtog kan kun foretages, såfremt parterne er enige herom.Lejeaftalen er først bindende når udlejer har fremsendtskriftligttilbudtil lejer og lejer har underskrevet og returneret tilbudeller har bekræftet tilbudpr. e-mail til udlejer.Udlejers fremsendelse af ordrebekræftelse er at betragte som lejeaftale. Og nærværende Leje-og Leveringsbetingelserer herefter gældende. Senere ændringer af lejeaftalen skal fremgå skriftligtog kan kun foretages, såfremt parterne er enige herom. 

Generelle oplysninger
Festbordet.dk

Holmebækhuse 327

4681 Herfølge

Danmark

Mobil nr.: 20814318

E-mail: besked@festbordet.dk

CVR-nummer: 16129607
  
Betaling 
Vi modtager XX-kort og Mobile Pay 


Vi tager ikke kortgebyrer. 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 
  
Fragt 

Vi bruger Coolrunner til alle vores salgsvarer (gælder ikke ved udlejning) og leverer til hele Danmark med Bring og Dao.

 

Pakkeshop:

 

Vi går op i bæredygtighed og bruger derfor genbrugsemballage til så mange forsendelser som muligt. Vi prøver så vidt muligt at samle forsendelserne - for at begrænse vores klimaaftryk.

Vi håber, at vores kunder hellere venter et par dage på deres vare, end at vi belaster miljøet unødigt.

Derfor varierer vores leveringstider mellem ca. 2-4 dage.
  
Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til:

besked@festbordet.dk

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,  eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

  
Fortrydelse af en del af købet 
 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de 
er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 
 
  
Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 
   
Varens stand, når du sender den retur 

Varen skal være uåbnet og ikke taget i brug når den sendes retur,
 
Varen sendes retur i den originale emballage og må ikke være taget i brug, ellers frafalder returretten og tilbage betalingen. 
  
Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Vi tilbage betaler inden for 14 hverdage.

 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 
  
Varen sendes til: 

Festbordet.dk

Holmebækhuse 327

4681 Herfølge

Danmark


 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 
 
 Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.  Sorøvej 11D, 4200 Slagelse. Mod forudgående aftale.)