Generelt

Du har mulighed for selv at afhente dine varer på vores lager i slagelse eller Herfølge og dermed spare leveringsomkostningerne.

Hvis du ønsker levering og prisen for dette, kontaktes vi via mail: besked@festbordet.dk 


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Leje

Lejeaftalen er først bindende, når udlejer har fremsendt skriftligt tilbud til lejer og lejer har bekræftet tilbudet.

Senere ændringer af lejeaftalen skal fremgå skriftligt og kan kun foretages, såfrem parterne er enige herom.

 


Lejeaftalen er først bindende når udlejer har fremsendtskriftligttilbudtil lejer og lejer har underskrevet og returneret tilbudeller har bekræftet tilbudpr. e-mail til udlejer.Udlejers fremsendelse af ordrebekræftelse er at betragte som lejeaftale. Og nærværende Leje-og Leveringsbetingelserer herefter gældende. Senere ændringer af lejeaftalen skal fremgå skriftligtog kan kun foretages, såfremt parterne er enige herom.Lejeaftalen er først bindende når udlejer har fremsendtskriftligttilbudtil lejer og lejer har underskrevet og returneret tilbudeller har bekræftet tilbudpr. e-mail til udlejer.Udlejers fremsendelse af ordrebekræftelse er at betragte som lejeaftale. Og nærværende Leje-og Leveringsbetingelserer herefter gældende. Senere ændringer af lejeaftalen skal fremgå skriftligtog kan kun foretages, såfremt parterne er enige herom.Almindelige bestemmelser.Lejeaftalen er først bindende når udlejer har fremsendtskriftligttilbudtil lejer og lejer har underskrevet og returneret tilbudeller tthar bekræftet tilbudpr. e-mail til udlejer.Udlejers fremsendelse af ordrebekræftelse er at betragte som lejeaftale. Og nærværende Leje-og Leveringsbetingelserer herefter gældende. Senere ændringer af lejeaftalen skal fremgå skriftligtog kan kun foretages, såfremt parterne er enige herom.Lejeperioden starter i det tidspunkt hvor lejer afhenter eller får udleveret varene, til det tidspunkt hvor varene er blevet retuneret

Risiko for bortkomst, beskadigelse eller ødelæggelse af duge eller servietter ,der er tilført i leje perioden, hvor det ikke er samme stand som da det blev leveret , bortset fra almindelig slid, opkræves der tilbage betaling for varen.

 

Duge og servietter må ikke tilbageleves i en plastisk pose, men derimod i kassen / stofposen de blev leveret i. 

Madrester skal fjernes inden tilbage levering.

Depositum tilbagebetales efter udlejer har gennemgået de tilbageleverede duge og servietter. Denne periode kan tage op til 7 dage. 

I tilfælde af anullering af ordre, mindre end 14 dage før er udlejer berettiget til at opkræve 100% af depositumsbeløbet.